Οι 5 καλύτεροι Call Of Duty τίτλοι από την Activision

7 μήνες πριν.

Το Call Of Duty: Black Ops 4 έχει ήδη κυκλοφορήσει και ήταν το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 2018. Ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι τίτλοι του Franchise, σύμφωνα με τους fans που το δοκίμασαν;

Call Of Duty 2

Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του franchise, το Call Of Duty 2, που κυκλοφόρησε το 2005 σε Xbox 360 και PC, κατάφερε να αγαπηθεί από πολύ κόσμο. Ήταν μάλιστα ο τίτλος που μας μύησε στο περιβάλλον του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και αν και δεν είναι τόσο τεχνολογικά φανταχτερό όσο οι επόμενες προσθήκες, καταφέρνει ακόμα και τώρα να μας κάνει να το νοσταλγούμε.

Call Of Duty: Black Ops

To Call Of Duty: Black Ops, αν και δεν είχε ένα από τα καλύτερα multiplayer όταν κυκλοφόρησε το 2010, παρείχε στους παίκτες ένα εξαιρετικό για την εποχή του online play και το campaign του κατάφερε να καθηλώσει το κοινό, που συζητά γι’αυτό μέχρι και σήμερα. Πέρα από τα γεγονότα στο Βιετνάμ και στο Ψυχρό Πόλεμο, το Black Ops προσφέρει ιστορική δράση με άφθονη ένταση, μαζί με μια ιστορία που εξελίσσεται αρκετά σουρεαλιστικά. Ίσως να μιλάμε εδώ για το καλύτερο πακέτο της σειράς.

Call Of Duty: Black Ops 2

Η τριλογία του Black Ops (πλέον…

Διαβάστε περισσότερα στο www.redbull.com

Comments

Scroll To Top