Η Riot μας υπόσχεται πολλά comics και μάλιστα σε μηνιαία βάση!

7 μήνες πριν.

Η συνεργασία με την Marvel θα μας «χορτάσει» lore.

Η συμφωνία της Marvel με την Riot Games για comics που αφορούν το League of Legends, αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των τελευταίων ημερών. Την Τετάρτη είχαμε νεότερη ενημέρωση, καθώς έγινε γνωστό πως μέσα στην διετία 2019-2020 θα δούμε πολλά comics και graphic novels για το δημοφιλές moba.

Τα καλά νέα μας ήρθαν από τον υπεύθυνο του τμήματος Creative Development της Riot, Greeg Street. Όπως αναφέρει ο στόχος είναι να κυκλοφορεί υλικό σταθερά σε μηνιαία βάση. Αποκάλυψε επίσης πως οι ιστορίες αυτές θα μας καλύψουν όσον αφορά το lore του League, κάτι που το περίμεναν καιρό οι φίλοι του παιχνιδιού.

Η αρχή γίνεται τον Δεκέμβριο (στις 19 του μήνα) με το «Ashe: Warmother» που θα κυκλοφορήσει αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή και στη συνέχεια (περίπου τον Μάιο) σε έντυπη.

Riot και Marvel ετοιμάζονται να δώσουν στο κοινό κάτι που ζητούσε καιρό τώρα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν διευκρινίσεις σχετικά με το παρελθόν των αγαπημένων τους champions. Η συνεργασία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη και το γεγονός πως γίνεται λόγος για πολλά τεύχη μας κάνει να ανυπομονούμε.  

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top