Το Infinity Blade έφτασε στο Fortnite: Battle Royale

7 μήνες πριν.

Ο ορισμός του high risk, high reward.

Περιμέναμε πως θα περάσουν κάποιες μέρες ωστόσο αποδείχτηκε πως η προσθήκη του πρώτου σπαθιού στο Fortnite: Battle Royale ήταν απλά θέμα ωρών. Λίγο μετά το teaser στα social media, η Epic Games πρόσθεσε στο παιχνίδι το Infinity Blade, το πρώτο σπαθί του Fortnite.

Το IB είναι Mythic-class και θυμίζει (ως προς τον τρόπο λειτουργίας) το Infinity Gauntlet που είχαμε δει στο Marvel special event. Υπάρχει μόλις ένα ανά match και γίνεται spawn στο Polar Peak. Όποιος το κρατά έχει health και shield 200, όμως χάνει αυτόματα όλο του το inventory (εκτός από τα materials).

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν το χρειάζεστε άλλο, απλά σηκώνετε οποιοδήποτε non-material item. Το Infinity Blade κάνει 75 ζημιά, ενώ καταστρέφει στη στιγμή όποιο structure αγγίξει. Η δεύτερη επίθεση του όπλου, «εκτοξεύει» τον παίκτη σε μια περιοχή και κάνει 25 aoe damage (και klock-up).

Ο παίκτης παίρνει 130% παραπάνω movement speed και γιατρεύεται κατά 50 hp όποτε αποκλείει έναν αντίπαλο. Το νέο εντυπωσιακό όπλο θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα standard Fortnite game modes.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top