Συμφωνία ύψους 100 εκ. δολαρίων ανάμεσα σε Intel και ESL

7 μήνες πριν.

Επέκτειναν την συνεργασία τους έως το 2021 και στρέφουν το βλέμμα τους στην Ασία.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για αυτό Intel και ESL ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες την επέκταση της συνεργασίας τους έως και το 2021. Οι δύο πλευρές κάνουν λόγο για την μεγαλύτερη συνεργασία στην ιστορία των esports σε ένα deal αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το δίδυμο Intel-ESL ετοιμάζει καθώς φαίνεται και άνοιγμα προς την Ασία, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν αρκετά events στο APAC region. Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τη συνεργασία τους πριν 18 χρόνια, διοργανώνοντας αρχικά κάποια μικρά τουρνουά στη Γερμανία. Για να καταλάβετε πόσο «δρόμο» έχουν διανύσει, φανταστείτε πως πριν λίγες ημέρες η Astralis έλαβε 1 εκ. δολάρια για την κατάκτηση του Grand Slam στο CS:GO.

«ESL και Intel δούλεψαν μαζί για την άνοδο των esports κοντά δύο δεκαετίες. Βάλαμε θεμέλια για τον συγκεκριμένο χώρο και βοηθήσαμε πολλούς gamers να γίνουν θρύλοι. Η μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Intel δημιουργεί ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για εμάς, ώστε να επεκτείνουμε τις προσπάθειες μας σε όλο τον πλανήτη«, δήλωσε ο ιδρυτής της ESL, Ralf Reichert.

Πηγή: esportsobserver.com

Comments

Scroll To Top