Παίκτης του Fortnite μάλλον βρήκε αυγά… δράκου κάτω από το Ice Castle

7 μήνες πριν.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο του Fortnite: Battle Royale, με τον Leaker, FortTory να εντοπίζει πριν μερικές ώρες πέντε αυγά μέσα σε ένα κελί φυλακής, κάτω από το Ice Castle. Ο παίκτης έφτασε εκεί με τη βοήθεια ενός glitch και κατάφερε να δει σιλουέτες δράκων μέσα στα αυγά. Το βίντεο το ανέβασε στον λογαριασμό του την Πέμπτη το βράδυ, ενώ αναφέρει πως από κρυμμένα αρχεία μετά το 7.10 update κατέληξε πως πρόκειται για αυγά δράκου. Μάλιστα δηλώνει πως τα είχε εντοπίσει στα αρχεία του παιχνιδιού καιρό τώρα, μαζί με ένα asset με όνομα IceCastle_Egg. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για τα συγκεκριμένα αυγά (όπως το πότε θα σκάσουν και τι θα συμβεί τότε) αλλά οι πιθανότητες να δούμε δράκους στο Fortnite μοιάζουν αρκετά καλές.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο του Fortnite: Battle Royale, με τον Leaker, FortTory να εντοπίζει πριν μερικές ώρες πέντε αυγά μέσα σε ένα κελί φυλακής, κάτω από το Ice Castle. Ο παίκτης έφτασε εκεί με τη βοήθεια ενός glitch και κατάφερε να δει σιλουέτες δράκων μέσα στα αυγά.

Το βίντεο το ανέβασε στον λογαριασμό του την Πέμπτη το βράδυ, ενώ αναφέρει πως από κρυμμένα αρχεία μετά το 7.10 update κατέληξε πως πρόκειται για αυγά δράκου. Μάλιστα δηλώνει πως τα είχε εντοπίσει στα αρχεία του παιχνιδιού καιρό τώρα, μαζί με ένα asset με όνομα IceCastle_Egg.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για τα συγκεκριμένα αυγά (όπως το πότε θα σκάσουν και τι θα συμβεί τότε) αλλά οι πιθανότητες να δούμε δράκους στο Fortnite μοιάζουν αρκετά καλές.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top