Έξι τίτλους esports περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Southeast Asian Games 2019

7 μήνες πριν.

Έγιναν γνωστοί οι πέντε με τα δύο να είναι mobile games.

Αναμετρήσεις για έξι διαφορετικά esports θα δούμε στους τριακοστούς αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας (Southeast Asian Games – SEA 2019). Dota 2, Starcraft 2, Tekken 7, Mobile Legends: Bang Bang και Arena of Valor θα αποτελέσουν μέρος της διοργάνωσης, ενώ ο έκτος τίτλος θα αποκαλυφθεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως τα τουρνουά θα είναι μικτά, καθώς θα μπορούν να λάβουν μέρος άντρες και γυναίκες. Πριν από περίπου ένα μήνα μάθαμε πως η Razer θα είναι επίσημος υποστηρικτής των αγώνων. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί το «πράσινο φως» της ομοσπονδίας για την προσθήκη esports sto πρόγραμμα.

Και ενώ Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και οι υπεύθυνοι για τους ασιατικούς αγώνες είναι αντίθετοι με τα βίαια esports, οι πέντε τίτλοι που επιλέχθηκαν έχουν στοιχεία βίας. Όπως και να έχει, η έκτη και τελευταία θέση αναμένεται να πάει σε κάποιο αθλητικό video game, με το Pro Evolution Soccer να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Θυμίζουμε πως στους Ασιατικούς αγώνες του 2018 είδαμε Arena of Valor, Clash Royale, Hearthstone, League of Legends, Starcraft II και PES 2018.

Πηγή: esportsobserver.com

Comments

Scroll To Top