Λίστα με πιθανά leaks για τη Season 9 του League of Legends εμφανίστηκε στο Reddit

7 μήνες πριν.

Και λίγο αργότερα εξαφανίστηκε.

Ένας χρήστης του reddit δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής μια λίστα με leaks στο League of Legends community απλά και μόνο για να μας βάλει στην «πρίζα». Οι mods το κατέβασαν γρήγορα το post καθώς δεν περιελάμβανε αποδείξεις, ωστόσο το γαλλικό esports site, Millenium κράτησε ένα screenshot.

H λίστα περιλαμβάνει Star Guardian skins, νέα legendary skins καθώς και λεπτομέρειες για τα updates σε Morgana και Kayle. H πιθανότητα να πρόκειται για troll post είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο ας ρίξουμε μια ματιά στα περιεχόμενα, σε περίπτωση που εκείνος που ανέβασε τη λίστα ήξερε κάτι.

Star Guardian skins:

Star Guardian Tristana
Star Guardian Neeko
Star Guardian Nunu & Willump
Anti-Star Guardian Veigar
Anti-Star Guardian Zyra
Anti-Star Guardian Syndra (Legendary)

Διάφορα skins

Lunar Revel skins for Sejuani and Tahm Kench (Year of the Pig)
Alpha Predator Kha’Zix (Legendary)
Alpha Predator Rengar (Legendary)
Ivern the Cruel (Legendary)

Αλλαγές σε ήρωες

Kayle: Η Ultimate της θα γίνει παρόμοια με του Aaatrox και όσο ανεβαίνει θα βελτιώνει τις άλλες τις ιδιότητες. Η εμφάνιση της Kayle θα αλλάζει ανάλογα με το level της.
Morgana: Το «W» της θα έχει charges και θα μπορεί να κάνει ακινητοποιήσει τον αντίπαλο.
Volibear (early development): Θα είναι Juggernaut και η Ultimate του τον καλύπτει με κεραυνούς που θα τον κάνουν Unstoppable και θα stunάρουν τους αντιπάλους.

Τέλος υπάρχουν μικροαναφορές σε νέο champion με τίτλο «chained champion», ο οποίος θα είναι top laner. Το Q του θα εκτοξεύει κάποιον αντίπαλο σε κοντινή απόσταση ενώ η Ulty του μάλλον θα είναι κάποιο aoe cc skill. 

Η κάποιος έχει πολύ χρόνο και φαντασία ή καλή πληροφόρηση. Ο χρόνος θα δείξει…

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top