Λέμε αντίο στο 2018 με το Hearthstone All-Star Invitational

7 μήνες πριν.

Το τελευταίο μεγάλο τουρνουά του Hearthstone για το 2018, διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Ταϊβάν με οκτώ παίκτες να έχουν μείνει «ζωντανοί» στο κυνήγι των 20.000 δολαρίων της πρώτης θέσης. Το All-Star Invitational ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα συνεχιστεί και βρισκόμαστε στο top 8. Μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Chen «tom60229» Wei Lin, ο Frank «Fr0zen» Zhang, ο Kim «Surrender» Jung-soo και ο Thijs «Thijs» ...

Το τελευταίο μεγάλο τουρνουά του Hearthstone για το 2018, διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Ταϊβάν με οκτώ παίκτες να έχουν μείνει «ζωντανοί» στο κυνήγι των 20.000 δολαρίων της πρώτης θέσης. Το All-Star Invitational ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα συνεχιστεί και βρισκόμαστε στο top 8.

Μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Chen «tom60229» Wei Lin, ο Frank «Fr0zen» Zhang, ο Kim «Surrender» Jung-soo και ο Thijs «Thijs» Molendijk έχουν εξασφαλίσει θέση στα προημιτελικά που ξεκινούν στις 6:00 το πρωί της Κυριακής. Μπορείτε να δείτε εδώ τα ζευγάρια αλλά και τα αποτελέσματα του προηγούμενου γύρου.

Το format είναι Best of Five Conquest (single elimination) και το prize pool είναι 98.000$. Το τουρνουά αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας. 

Πηγή: www.hearthpwn.com

Comments

Scroll To Top