Τρία χρόνια ban σε παίκτες του Playerunknown’s Battlegrounds

7 μήνες πριν.

Συμβαίνουν και αυτά.

Τέσσερις παίκτες του Playerunknown’s Battlegrounds δέχθηκαν ban από το National PUBG League, για cheating.

Όπως αναφέρει το Dotesports, οι τρεις παίκτες αυτοί είναι οι Christian “Cuhris” Narvaez, Liam “Liammm” Tran, Tyler “DevowR” Sti και Mark “Tefl0n” Formaro. Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν φαίνεται να προκρίθηκαν στο NPL preseason χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα και γι’αυτό έγιναν ban για τρία ολόκληρα χρόνια.

Η PUBG Corp. εξέτασε το γεγονός στις 19 Δεκεμβρίου και κάπως έτσι, οι τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε κανένα τουρνουά της εταιρείας μέχρι το 2022. Δυστυχώς, μαζί τους την πλήρωσαν και οι ομάδες τους, Reapers, Totality, Death Row, και Almost, ενω την θέση τους θα πάρουν οι επόμενες τέσσερις ομάδες.

Όπως ανέφερε και ένας αντιπρόσωπος της PUBG Corp: «Από εδώ και στο εξής, όσοι πιάνονται να χρησιμοποιούνται προγράμματα αντίθετα με τους κανόνες της διοργάνωσης, θα δέχεται ban το λιγότερο 3 χρόνια, ενώ η ποινή μπορεί να γίνει και μόνιμη».

Το NPL preseason θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου, με τις 16 καλύτερες ομάδες να προχωρούν στην επόμενη φάση, που θα ξεκινήσει κάποια στιγμή ανάμεσα στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top