Ο νέος champion του League of Legends ίσως να είναι ο Sylas

6 μήνες πριν.

Ένας mage που έχει κάθε λόγο να μισεί την Demacia.

Τελικά η Riot μάλλον μας δίνει εδώ και αρκετό καιρό στοιχεία για τον επερχόμενο champion και εμείς δεν το έχουμε πάρει… χαμπάρι!

Σε μια μικρή ιστορία που δημοσιεύτηκε στο Universe την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ένας χαρακτήρας με το όνομα Sylas και καταγωγή από την Demacia. Αρκετοί fans αλλά και οι συντάκτες του Dotesports θεωρούν πως αυτός είναι ο μυστηριώδης νέος champion.

Το συγκεκριμένο story ονομάζεται Demacian Heart και δείχνει πως στην Demacia, έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Η μαγεία είναι απαγορευμένη και όσοι την εξασκούν καταλήγουν είτε στη φυλακή είτε εκτελούνται. Ο Galio για παράδειγμα είναι ένα golem κατασκευασμένο αποκλειστικά για να βρίσκει και να εξολοθρεύει μάγους.

Πρωταγωνιστής είναι ο Sylas, ένας mage που μπορεί να δει την μαγεία μέσα στους άλλους. Για τον λόγο αυτό είναι αρκετά χρήσιμος στην Demacia που τον χρησιμοποιεί για να εντοπίζει άλλους μάγους. Μέχρι φυσικά που αντιλαμβάνεται το αποτέλεσμα των πράξεων του και καταλήγει φυγάς.

Θα είναι ο Sylas ο συμπαθητικός villain που επιστρέφει για να καταστρέψει εκείνους που τον μετέτρεψαν σε «όπλο»; Όπως και να έχει, υπάρχει πολύ «ζουμί» στην ιστορία την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top