Στο Twickenham Stadium θα προπονείται η exceL Esports

6 μήνες πριν.

Θα βαρεθούν να κάνουν την διαδρομή Λονδίνο-Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Spring Split.

Στο Twickenham Stadium που βρίσκεται λίγο έξω από το Λονδίνο θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της για την επαγγελματική σεζόν του 2019 η exceL Esports. Στην πρώτη της χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, η ομάδα δείχνει πως δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη.

«Θέλουμε να απομακρυνθούμε από το μοντέλο με το gaming house καθώς για εμάς πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στο μέρος που μένουν οι παίκτες και το μέρος που εργάζονται. Πιστεύομε πως από πλευράς ψυχολογίας θα βοηθήσει τους παίκτες να δουλεύουν στην προπόνηση με άλλη νοοτροπία. Επίσης τους δίνει τον δικό τους χώρο μακριά από τη δουλειά«, δήλωσε ο διευθυντής του οργανισμού, Joel Holmes-Darby.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο, catering, δύο διαφορετικά scrim rooms ενώ θα υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα όπου θα γίνεται ανάλυση παλαιότερων matches από τους προπονητές και τους αναλυτές της ομάδας.

Η exceL θα έχει ως έδρα το Λονδίνο κατά τη διάρκεια του LEC Spring Split κάτι που σημαίνει πως κάθε εβδομάδα θα πρέπει να πετάει ως το Βερολίνο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Πηγή: twitter.com

Comments

Scroll To Top