Παίκτης της MAD Lions ο Pretty!

6 μήνες πριν.

Μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης απέκτησε τον Έλληνα mid laner.

Στην ισπανική λίγκα και την MAD Lions θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πρόδρομος «Pretty» Κεβεζιτίδης. Ο Έλληνας mid laner ανακοινώθηκε επίσημα αργά το βράδυ της Δευτέρας από την κορυφαία ομάδα της Ισπανίας, σε μια αν μη τι άλλο πολύ δυνατή μεταγραφή.

Μετά την Team Vitality Academy, o Pretty μετακομίζει στην ιβηρική χερσόνησο για λογαριασμό ενός οργανισμού που μετρά περίπου ενάμιση χρόνο ζωής. Η πρωτιά στο EM 2018 το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και το γεγονός πως 4/5 παίκτες εκείνου του roster θα βρεθούν στο LEC Spring Split λέει πολλά.

Εκτός από τον Κεβεζιτίδη, αποκτήθηκαν ακόμα τρεις παίκτες. Ο top laner Pavle «Yoppa» Kostić με θητεία στην Giants Gaming, o jungler Subicz «bluerzor» Dániel που ήταν μαζί με τον Έλληνα άσο στην TV Academy και ο έμπειρος από μεγάλες διοργανώσεις marksman Samuel «Samux» Fernández. Στη θέση του support παραμένει ο 24χρονος Jesús «Falco» Pérez Rubio.

Η άποψη του συντάκτη: Μπορεί να μην είναι ομάδα που αγωνίζεται στο LEC, αλλά είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή. Ο Pretty έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι εξαιρετικός παίκτης και επαγγελματίας. Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, δύσκολα δεν θα τον δούμε στο κορυφαίο επίπεδο.

Comments

Scroll To Top