Γνωστός παίκτης Hearthstone αποβλήθηκε από τουρνουά μετά από γκάφα ολκής

6 μήνες πριν.

Θα είναι σαν να έχεις ζητήσει βοήθεια από admin αλλά δεν θα έχεις ζητήσει.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Blizzard έκανε γνωστό πως ο Jason «Apxvoid» Coen δέχτηκε DQ στο HCT Americas Winter Playoff καθώς θεωρήθηκε πως «έκλεβε». Την Τρίτη ο παίκτης αποφάσισε να μας εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη σε μια ιστορία που την λες και… περίεργη.

Ο Apxvoid έπαιζε στον τελευταίο γύρο του Swiss και έτυχε να προβάλλεται το ματς του στο Twitch stream. Ενώ περίμενε αποφάσισε να αναρωτηθεί «Παίζω για το fatigue στο Warrior matchup;». Αν απλά ρωτούσε φωναχτά – σε μορφή ρητορικού ερωτήματος – δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Για κακή του τύχη επέλεξε να το γράψει στο chat που βλέπουν παίκτες και admins.

Και ενώ στην αρχή δεν πάτησε send, στη συνέχεια δηλώνει πως το έστειλε κατά λάθος. Πιθανότατα ήθελε απλά να το δει ο διπλανός του (και καλός του φίλος) Frank «fr0zen» Zhang για να του κάνει νόημα ή κάτι αντίστοιχο. Με βάση τους κανονισμούς όμως, αυτό απαγορεύεται.

Το send «έκαψε» τον Coen που κατά το παρελθόν δεν έχει δώσει δικαιώματα αρνητικής συμπεριφοράς. Δεν υπήρξαν (ούτε θα υπάρξουν) περαιτέρω συνέπειες με το community να στηρίζει ανοιχτά τον παίκτη, ο οποίος μάλλον πλήρωσε ακριβά το υπερβολικό άγχος του.

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top