Στις ομάδες θα πηγαίνει μέρος των κερδών της PUBG Corp

6 μήνες πριν.

Σημαντική βοήθεια-κίνητρο για τις ομάδες του PEL και του NPL.

Σε μια αρκετά σημαντική κίνηση προχώρησε η PUBG Corp, η εταιρεία που μας φέρνει το PlayerUnknown’s Battlegrounds. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, το 25% των κερδών από τις πωλήσεις αντικειμένων θα μοιράζονται στις ομάδες που συμμετέχουν σε National PUBG League και PUBG European League.

Με την απόφαση αυτή γίνεται πολύ πιο εύκολο για έναν οργανισμό να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με το παιχνίδι επαγγελματικά. «Χωρίς τις ομάδες και τους παίκτες είμαστε ένα τίποτα, οπότε είναι σημαντικό να φτιάχνουμε τέτοια προγράμματα ώστε να υποστηρίζουμε την competitive σκηνή και να βοηθάμε τις ομάδες να μεγαλώνουν«, δήλωσε ο CMO της εταιρείας Richard Kwon που συνέχισε:

«Πέρα από την δημιουργία ενός δημοφιλούς esports που θα προσελκύει τους φίλους του PUBG για χρόνια, θέλουμε να δημιουργήσουμε και ένα οικονομικά βιώσιμο περιβάλλον για τους παίκτες, έτσι ώστε να μπορούν να συντηρηθούν και να έχουν κέρδος από την σκληρή δουλειά τους«.

NPL και PEL αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε στην πράξη το πλάνο των devs για την esports σκηνή του game.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top