Τι θα γίνει ρε Sylas; Θα κερδίσεις;

4 μήνες πριν.

Ένα buff στον κύριο παρακαλώ.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που ο Sylas έκανε το ντεμπούτο του στον κόσμο του League of Legends και στο Dotesports είπαν να δουν πως τα πάει. Είχαμε ακούσει (και ζήσει βασικά) πως το ξεκίνημα του δεν ήταν και τόσο καλό και πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν «op», αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε αυτό που είδαμε.

Την τελευταία ημέρα του Patch 9.2 – και πάντα σύμφωνα με το Champion.gg – ο μυώδης ήρωας είχε τα χειρότερα winrates όχι σε έναν, όχι σε δύο αλλά σε τρεις διαφορετικούς ρόλους (πιθανότατα θα ήταν 4 ή 5 αν τον χρησιμοποιούσαν ως ADC και Support). Ο villain της Demacia αποτελεί την χειρότερη επιλογή για top, mid και jungle.

Ενώ φαινομενικά έχει όλα όσα χρειάζονται για να αποτελέσει δυνατό pick, έρχεται πακέτο με μεγάλα cooldowns και λίγο damage. Είναι σαφές πως χρειάζεται ένα γερό buff για να φτάσει σε αριθμούς που θα τον καθιστούν playable στο solo queue. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τη Riot που δεν ρίσκαρε με τον συγκεκριμένο champion, όμως τώρα πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top