Ηeroes of the Storm: Αντίο με «καρφιά» από την Team Liquid

4 μήνες πριν.

O ιδρυτής και CEO του οργανισμού μίλησε έξω από τα δόντια.

Περίπου δύο μήνες μετά το τους «τίτλους τέλους» για το Heroes of the Storm, η Team Liquid ανακοίνωσε την διάλυση της ομάδας της για το παιχνίδι. Ο ιδρυτής και CEO του οργανισμού Victor Goossens δεν «μάσησε» τα λόγια του και πήρε θέση για τον τρόπο με τον οποίο έπαψε να υπάρχει το επαγγελματικό Hots.

«Eπρόκειτο για ένα σύστημα με εκατοντάδες νεαρούς ενήλικες που βασίζονταν στην ύπαρξη του (Hots). Το να τραβάς την «πρίζα» μέσα σε μια νύχτα είναι εντελώς ανεύθυνο. Πρέπει να υπάρχει μακροχρόνια αφοσίωση των δημιουργών στα πρωταθλήματα που διοργανώνουν και η απόφαση διακοπής θα πρέπει να ανακοινώνεται καιρό πριν«, έγραψε για να προσθέσει:

«Καταλαβαίνω πως η λίγκα θα υποφέρει λίγο αν όλοι ξέρουν πως θα τελειώσει αλλά τα θετικά σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά. Από την πλευρά μας, δεν διακόψαμε τα συμβόλαια των παικτών κατά τη διάρκεια των εορτών παρά την ανακοίνωση στα μέσα Δεκεμβρίου. Στο τέλος τους δώσαμε έναν επιπλέον μήνα συμβολαίου μαζί με ένα σημαντικά αυξημένο χρηματικό ποσό σε σχέση με το συμφωνημένο, ώστε να τους βοηθήσουμε στις ζωές τους«.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Πηγή: www.teamliquidpro.com

Comments

Scroll To Top