Ως το τέλος του μήνα η κυκλοφορία του crossover του PUBG Mobile και του Resident Evil 2

5 μήνες πριν.

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση.

Το Resident Evil 2 κυκλοφόρησε ανανεωμένο πριν από περίπου 20 μέρες, ωστόσο από τις αρχές του έτους ξέραμε πως θα δούμε ένα μικρό crossover με το PUBG Mobile. Οι εβδομάδες άρχισαν να περνούν, το παιχνίδι κυκλοφόρησε ωστόσο το μόνο που βλέπαμε σχετικά με το event ήταν κάποια teasers.

Σήμερα μάθαμε κάποιες ακόμα πληροφορίες σχετικά με το zombie mode της mobile έκδοσης του Playerunknown’s Battlegrounds, η οποία αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι διαθέσιμo μέσα στον Φεβρουάριο. Όπως διαβάζουμε, το LTM έμεινε πολύ καιρό σε beta καθώς προέκυψαν πολλά θέματα bugs.

Το νέο mode με όνομα «Sunset» θα περιλαμβάνει ζόμπι, bosses και άλλα πλάσματα από τον κόσμο του RE 2. Θα παίζετε κανονικά στους ίδιους χάρτες απλά θα έχετε περισσότερη παρέα (νεκροζώντανη παρέα) και θα υπάρχει εναλλαγή μέρας νύχτας συνολικά δύο φορές.

Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς όποτε νυχτώνει οι νεκροί θα κατακλύζουν κάθε γωνιά του χάρτη οπότε δεν θα έχετε την πολυτέλεια να ασχοληθείτε με τους ζωντανούς αντιπάλους σας. Να περιμένετε το pre-update maintenance κοντά στις 20/2 με το Update 0.11.0 να ακολουθεί.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top