Το Fortnite θα μοιράσει 100 εκ. δολάρια σε prizes μέσα στο 2019!

5 μήνες πριν.

Όχι, δεν έχει γίνει λάθος στον τίτλο.

Η Epic Games ανακοίνωσε την Παρασκευή τις πρώτες λεπτομέρειες για το Fortnite World Cup και από οτι φαίνεται σκοπεύει να τρελάνει κόσμο καθώς το συνολικό prize pool των events του 2019 θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Επειδή δυσκολευόμαστε και εμείς να το πιστέψουμε το ξαναγράφουμε: 100.000.000$!

Η αρχή θα γίνει στις 8 Απριλίου, όταν και ξεκινούν τα πρώτα online qualifiers τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουνίου. Κάθε εβδομάδα οι παίκτες θα διεκδικούν την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο αλλά και μερίδιο από το 1 εκατομμύριο που θα μοιράζεται στις πρώτες θέσεις.

Από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου οι 100 κορυφαίοι παίκτες και τα 50 καλύτερα duos θα βρεθούν στη Νέα Υόρκη για την τελική φάση του World Cup. Όσοι δώσουν το παρών στα τελικά, θα φύγουν με τουλάχιστον 50.000$ (3 εκατομμύρια θα πάρει ο νικητής του solo event) ενώ συνολικά θα μοιραστούν 30 εκ. σε τρεις ημέρες!

Τα εβδομαδιαία τουρνουά θα συνεχιστούν και μετά το Παγκόσμιο και θα εξακολουθήσουν να δίνουν 1 εκ. την εβδομάδα. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

Πηγή: www.epicgames.com

Comments

Scroll To Top