Πάρα πολύ δύσκολα θα δούμε Ranked Reset στο League of Legends

5 μήνες πριν.

Αρκετοί παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα του ranked system για τη φετινή σεζόν του League of Legends και ζητούν «μανιωδώς» να γίνει κάποιο reset ώστε να διορθωθεί η κατάσταση. Στο θέμα αποφάσισε να απαντήσει ο Lead Designer των Meta Game Systems, Ed «SapMagic» Altorfer, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. There are a ...

Αρκετοί παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα του ranked system για τη φετινή σεζόν του League of Legends και ζητούν «μανιωδώς» να γίνει κάποιο reset ώστε να διορθωθεί η κατάσταση. Στο θέμα αποφάσισε να απαντήσει ο Lead Designer των Meta Game Systems, Ed «SapMagic» Altorfer, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.

Μέσα από 7 tweets εξήγησε τη θέση της εταιρείας αλλά και το γιατί ένα RR δεν μπορεί να διορθώσει μαγικά την κατάσταση. Αναγνωρίζει ωστόσο πως υπάρχουν προβλήματα και αναφέρει πως θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Διάσημοι streamers, πρώην επαγγελματίες αλλά και χιλιάδες άλλοι παίκτες έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που λειτουργεί φέτος το ranked system. Glitches και bugs έχουν κάνει την κατάσταση πολύ… περίεργη με παίκτες να καταλήγουν αλλού για αλλού.

Πηγή: twitter.com

Comments

Scroll To Top