Φωτιά έχει πάρει το Easy-Anti-Cheat του Apex Legends

4 μήνες πριν.

Πάνω από 355 χιλιάδες παίκτες έκανες ban το Easy-Anti-Cheat του Apex Legends και η Respawn θέλησε να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις μέσω ενός subreddit.  «To πρόγραμμα λειτουργεί αλλά η μάχη μας ενάντια στους cheaters συνεχίζεται. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσέχουμε πάντα. Παίρνουμε στα σοβαρά το πρόβλημα αυτό, για να διατηρήσουμε ένα υγιές περιβάλλον στο παιχνίδι, και τους παίκτες», είπαν. Μάλιστα, θα αναβαθμίσουν την ομάδα που ασχολείται με το ζήτημα αυτό και θα προσθέσουν report, που θα συνδέεται απευθείας με το Easy-Anti Cheat.  Παράλληλα, η εταιρεία γνωρίζει για τους spammers, κατά τη διάρκεια του character select, που αργότερα εγκαταλείπουν το παιχνίδι.  Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την AMD, για καλύτερο performance και περισσότερη σταθερότητα.  «Στο επόμενο client ...

Πάνω από 355 χιλιάδες παίκτες έκανες ban το Easy-Anti-Cheat του Apex Legends και η Respawn θέλησε να μας ενημερώσει για τις εξελίξεις μέσω ενός subreddit

«To πρόγραμμα λειτουργεί αλλά η μάχη μας ενάντια στους cheaters συνεχίζεται. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσέχουμε πάντα. Παίρνουμε στα σοβαρά το πρόβλημα αυτό, για να διατηρήσουμε ένα υγιές περιβάλλον στο παιχνίδι, και τους παίκτες», είπαν. Μάλιστα, θα αναβαθμίσουν την ομάδα που ασχολείται με το ζήτημα αυτό και θα προσθέσουν report, που θα συνδέεται απευθείας με το Easy-Anti Cheat. 

Παράλληλα, η εταιρεία γνωρίζει για τους spammers, κατά τη διάρκεια του character select, που αργότερα εγκαταλείπουν το παιχνίδι. 

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την AMD, για καλύτερο performance και περισσότερη σταθερότητα.  «Στο επόμενο client patch στο PC, θα φροντίσουμε γνωστά crashes, αλλά έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα για να τα βρούμε όλα.»

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top