Επί πληρωμή φαίνεται να έκανε stream το Apex Legends ο Ninja

4 μήνες πριν.

Και όχι για μικρό ποσό.

Ένα εκατομμύριο φημολογείται ότι δέχθηκε ο Ninja από την EA, για να προωθήσει μέσω stream το νέο της παιχνίδι, Apex Legends. 

Όπως αναφέρουν οι πηγές που μίλησαν στο Reuters, το deal περιελάμβανε stream την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δηλαδή στις 5 Φεβρουαρίου και ορισμένα sponsored Tweets που έκανε ο παίκτης. Σε εκείνη την φάση ήταν γνωστό ότι υπήρχε συνεργασία ανάμεσα στην ΕΑ και τον Ninja, αλλά το περιεχόμενό της δεν είχε αποκαλυφθεί. Μάλιστα, οι δύο πλευρές κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά για το εν λόγω ζήτημα.

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε ο streamer έβγαλε τα μισά από τα μηνιαία έσοδα που θεωρητικά λαμβάνει. Έκτοτε ωστόσο, και από τις 22 Φεβρουαρίου, έχει δοκιμάσει το παιχνίδι δύο φορές και έχει επιστρέψει κανονικά στο Fortnite, κάτι που ίσως να αποκαλύπτει το τέλος της συνεργασίας τους. Υπάρχουν και αναφορές ότι άλλοι streamers είχαν παρόμοιο deal με την EA, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Βέβαια, με την επιτυχία που έχει το παιχνίδι, πιθανότατα δεν θα χρειαζόταν αυτή την ώθηση, αλλά όταν υπάρχουν τέτοια assets στον κόσμο, όπως ο Ninja, δεν είναι κακό να τα αξιοποιείς. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top