Ανακοινώθηκε η κορυφαία 5αδα του LEC Spring Split

4 μήνες πριν.

Τριπλή εκπροσώπηση για την G2 Esports.

Οι casters, οι αναλυτές ακόμα και οι ίδιες οι ομάδες κάθισαν, μελέτησαν και ψήφισαν τους καλύτερους παίκτες για το πρώτο Spring Split του League of Legends European Championship. Η κορυφαία 5αδα της γηραιάς ηπείρου περιλαμβάνει 3 παίκτες από την G2 Esports, έναν της Vitality και έναν της Splyce.

Στο top lane βλέπουμε τον Lucas «Cabochard» Simon-Meslet (104 πόντοι) με τον Kasper «Kobbe» Kobberup να είναι η επιλογή των περισσοτέρων για τη θέση του ADC (80 πόντοι). Τα πήραμε ανάποδα καθώς οι υπόλοιπες τρεις θέσεις (Junge, Mid και Support) πήγαν σε παίκτες της G2! Marcin «Jankos» Jankowski (82 πόντοι), Rasmus «Caps» Winther (125 πόντοι) και Mihael «Mikyx» Mehle (112 πόντοι) μπήκαν δικαιωματικά στην ομάδα αυτή.

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα απαρτίζεται από τους: Wunder (Top, G2, 94 πόντοι), Selfmade (Jungle, SKG, 74 πόντοι), Nukeduck (Mid, Origen, 77 πόντοι), Upset (ADC, Schalke 04, 59 πόντοι) και Hylissang (Suppoert, Fnatic, 52 πόντοι). Μοιρασμένα τα πράγματα και στην τρίτη καλύτερη ομάδα.

Alphari (Top, Origen, 25 πόντοι), Broxah (Jungle, Fnatic, 31 πόντοι), Jizuke (Mid, Vitality, 39 πόντοι), Rekkles (ADC, Fnatic, 49 πόντοι) και Mithy (Support, Origen, 36 πόντοι). Από την G2 Esports που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Split μόνο ο Perkz δεν κατάφερε να βρεθεί σε μια από τις τρεις 5αδες.

Πηγή: twitter.com

Comments

Scroll To Top