Φιέστα και plays στο Intrepid Fox Hearthstone Open Invitational

2 μήνες πριν.

Μεγάλος νικητής ο Αthanas.

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο rock bar, Intrepid Fox, όπου η ομώνυμη ομάδα, Intrepid Fox Gaming, διοργάνωσε το πρώτο Hearthstone Open Invitational, με μεγάλα ονόματα από την ελληνική σκηνή.

Oι 8 finalist που θα βρίσκονταν αντιμέτωποι στο lan έδωσαν το 100% της απόδοσής τους, με τους Athanas, Hawkeye, Marzito και Feno να βρίσκονται στο top4 και να αγωνίζονται για την κορυφή. Στην ίδια διοργάνωση είδαμε την μεγάλη επανένωση Likeabawse και Poulmaniac, που μας κράτησαν συντροφιά στο stream με το ντελικάτο χιούμορ τους και φυσικά τις γνώσεις τους πάνω στο παιχνίδι.

Το bar στο οποίο έλαβε χώρα το τουρνουά ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με το community να έχει μαζευτεί σύσσωμο για να στηρίξει τους παίκτες αλλά και την προσπάθεια του ελληνικού gaming οργανισμού. Μπύρες, ποτά και άφθονο γέλιο έκαναν την διοργάνωση πολύ παρεΐστικη και απολαυστική, ενώ το κλίμα αυτό φαίνεται να ευνόησε τον Athana, ο οποίος, φτάνοντας στον τελικό με τον Hawkeye, κατάφερε να πάρει την πρωτιά και το πολυπόθητο έπαθλο.

Φυσικά η παράδοση της φιέστας φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και τον Νοέμβριο, καθώς η Intrepid Fox Gaming ετοιμάζει ακόμα ένα invitational, την δεύτερη δηλαδή έκδοση και εμείς ανυπομονούμε να έρθει!

Comments

Scroll To Top