Στην κορυφή της Ευρώπης η G2 Esports

3 μήνες πριν.

Διέλυσε με 3-0 την Origen σε χρόνο ρεκόρ!

Πριν την έναρξη των τελικών δεν υπήρχε αμφιβολία πως η G2 Esports ήταν το τεράστιο φαβορί, ούτε ο πιο αισιόδοξος fan της ομάδας δεν μπορεί να περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση. Η G2 ισοπέδωσε την Origen με 3-0 σε μόλις 74 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, στους γρηγορότερους τελικούς στην ιστορία του θεσμού.

Το προηγούμενο ρεκόρ σε τελικούς EU LCS ήταν 105 λεπτά. Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο ρεκόρ που έσπασε, καθώς το τελευταίο game κράτησε μόλις 18:31′ και είναι το πιο μικρό σε διάρκεια για την Ευρώπη!

Όπως σε όλη την διάρκεια του Spring Split έτσι και την Κυριακή, η ομάδα των Caps, Perkz, Wunder, Jankos και Mikyx ήταν τουλάχιστον ένα «κλικ» πιο πάνω από την αντίπαλο της. Το είδαμε στα pick & ban phases, τα team fights καθώς και όταν χρειαζόταν να παρθούν δύσκολες αποφάσεις μέσα στα games.

H G2 Esports με ένα από τα καλύτερα rosters στην ιστορία του ευρωπαϊκού League of Legends κατακτά το πρώτο Spring Split του LEC (το ανανεωμένο EU LCS) και βάζει πλώρη για το Mid-Season Invitational. Δείτε εδώ τα games των τελικών καθώς και στατιστικά από τις αναμετρήσεις.

Πηγή: eu.lolesports.com

Comments

Scroll To Top