Παίκτης φέρεται να πέρασε στο World Cup με τη βοήθεια των… αντιπάλων του

3 μήνες πριν.

Ένας ακόμα πονοκέφαλος για την Epic Games.

Ακόμα μια περίπτωση παίκτη, που κατηγορείται πως χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα σε Fortnite World Cup Qualifier είδε το φως της δημοσιότητας. Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά, καθώς ο XXiF κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση ως 2ος από το NA East region.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν – αλλά και όσα βλέπουμε σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει – δύο αντίπαλοι του XXiF του έδιναν kills ώστε να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι δύο αντίπαλοι που προσγειώνονται κοντά στον… κατηγορούμενο, δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να προστατευτούν.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα εάν επρόκειτο όντως για φίλους του XXiF, που δεν είχαν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν.  Όπως καταλαβαίνει κανείς, εάν αποδειχτεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης χρησιμοποίησε βοήθεια αντιπάλων για να πάρει την πρόκριση, η «καμπάνα» θα είναι βαριά.

Η Epic Games δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο πρόκειται για ακόμα ένα κρούσμα cheating μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top