Η απάντηση της Epic για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των prizes του Summer Smash

3 μήνες πριν.

«Yπάρχουν περιπτώσεις που παίκτες του Fortnite Summer Smash δεν συμπλήρωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσουν οι πληρωμές».

Θέση για όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την μη καταβολή των prizes του Fortnite Summer Smash πήρε η Epic Games. Μέσω reddit και δια στόματος Magyst, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν πληρωθεί, καθώς δεν έχουν συμπληρώσει ορθά τις αναγκαίες πληροφορίες για να προχωρήσει η διαδικασία.

«Έχουμε επιβεβαιώσει πως υπάρχουν περιπτώσεις που παίκτες του Fortnite Summer Smash δεν συμπλήρωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσουν οι πληρωμές. Εάν δεν έχετε λάβει την πληρωμή σας, παρακαλώ επιβεβαιώστε πως βάζετε τα σωστά στοιχεία στο www.fortnite.com/esports«, αναφέρει αρχικά για να συνεχίσει:

«Επίσης ελέγχουμε το σύστημα πληρωμών μας για να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο επιπλέον πρόβλημα το οποίο δημιουργεί καθυστερήσεις για τις πληρωμές του Summer Smash event. Εάν εντοπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε με τους συμμετέχοντες«.

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό post αλλά και την επίσημη απάντηση της EG.

Πηγή: www.reddit.com

Comments

Scroll To Top