Η Season 9 του Fortnite είναι εδώ

2 μήνες πριν.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις 12 εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Περίπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης η Epic Games κυκλοφόρησε τα patch notes για το πρώτο update (v9.00) της νέας σεζόν του Fortnite: Battle Royale. Πολλά όπλα μας αποχαιρετούν για να κλειστούν στο vault, ενώ νέες περιοχές κάνουν την εμφάνιση τους στο χάρτη του παιχνιδιού.

Pump Shotgun, Suppressed Assault Rifle, Poison Dart Trap και Scoped Revolver είναι μόνο κάποια από τα items που κατέληξαν στο vault. Ντεμπούτο κάνει και ένα νέο όπλο, Combat Shotgun η οποία είναι μια semic automatic καραμπίνα που χωρά 10 shells. Περιμένουμε να δοκιμάσουμε τα νέα mechanics slipstreams και air vents, που θα αλλάξουν τον τρόπο που μετακινήστε.

Όπως είναι φυσικό αλλάζει και το σκηνικό στο νησί με καινούργια μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε όπως το Neo Tilted και το Mega Mall. Η περιοχή όπου μέχρι πριν λίγο καιρό στέκονταν οι Tilted Towers μετατράπηκε σε γειτονιά γεμάτη από υπερσύγχρονα κτίρια και πολλά air passages.

Το Retail Row (το οποίο επίσης καταστράφηκε το Σάββατο) έδωσε τη θέση του στο Mega Mall. Κοντά στη μια το μεσημέρι όλα θα είναι έτοιμα για να δοκιμάσετε από μόνοι σας όλες τις αλλαγές. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα patch notes με ένα κλικ εδώ.

Πηγή: www.epicgames.com

Comments

Scroll To Top