Τεράστια πτώση στα έσοδα του Apex Legends

4 εβδομάδες πριν.

Δύσκολα τα πράγματα για το παιχνίδι που έκανε πάταγο το Φεβρουάριο.

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τα έσοδα του Apex Legends ακολούθησαν καθοδική πορεία. Τα πεσμένα νούμερα του Μαρτίου δεν ήταν τυχαία, αφού και τον Απρίλιο το παιχνίδι έβγαλε 24 εκατομμύρια δολάρια. Προσοχή, δεν μιλάμε για κέρδη αλλά για τα συνολικά έσοδα του τίτλου.

Εάν αυτό το ποσό σας φαίνεται ικανοποιητικό σκεφτείτε πως τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του τα έσοδα ξεπερνούσαν τα 90 εκατομμύρια (και βρισκόταν στην 6η θέση του σχετικού πίνακα της SuperData Research). Μετά από το τρομερό ξεκίνημα στις αρχές Φεβρουαρίου, το Apex Legends βρίσκεται ξαφνικά στο άλλο άκρο και θα χρειαστεί κάτι δραστικό για να ξαναπάρει τα πάνω του.

Τα πολλά bugs και glitches, οι hackers που βρίσκουν νέους τρόπους να ξεγελούν το σύστημα είναι κάποιοι από τους λόγους που το Battle Royale της Respawn Entertainment έχει χάσει κοινό. Άλλος ένας είναι σύμφωνα με τους παίκτες και η έλλειψη ποικιλίας στο περιεχόμενο, με το battle pass της πρώτης σεζόν να λαμβάνει αρκετές αρνητικές κριτικές.

Η season 2 αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο και όπως φαίνεται θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του παιχνιδιού.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top