Δύο στα δύο για τα «λιοντάρια» του Pretty

2 εβδομάδες πριν.

Η πρώτη εβδομάδα του Summer Season στην ισπανική λίγκα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με μόνο τη MAD Lions να πετυχαίνει μόνο νίκες. Η ομάδα του Πρόδρομου «Pretty» Κεβεζιτίδη μετά την Origen BCN νίκησε και την x6tence και παρόλο που έχουν παιχτεί μόλις δύο αγωνιστικές, είναι η μόνη αήττητη στην Superliga Orange. 2-0 week for us, glad we ...

Η πρώτη εβδομάδα του Summer Season στην ισπανική λίγκα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με μόνο τη MAD Lions να πετυχαίνει μόνο νίκες. Η ομάδα του Πρόδρομου «Pretty» Κεβεζιτίδη μετά την Origen BCN νίκησε και την x6tence και παρόλο που έχουν παιχτεί μόλις δύο αγωνιστικές, είναι η μόνη αήττητη στην Superliga Orange.

O Έλληνας άσος επέλεξε ξανά Aatrox (2/1/7) όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως αυτή τη φορά το βραβείο του MVP πήγε στο support της ομάδας, τον Prime (Rakan, 0/1/10). Εύκολη νίκη για την ML που έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο roster της (για την ακρίβεια έξι!).

Αυτό συνέβη γιατί στις 20 Μαΐου η OverActive Media απέκτησε το roster και το brand του οργανισμού, με αποτέλεσμα η MAD Lions να είναι πλέον η academy team της Splyce. Αυτός μέχρι πρότινος ήταν ο ρόλος της Splyce Vipers που δεν υπάρχει πλέον και της οποίας οι παίκτες ενσωματώθηκαν στα «λιοντάρια».

Πηγή: lol.gamepedia.com

Comments

Scroll To Top