Φήμη: Η Blizzard δουλεύει «πυρετωδώς» για την κυκλοφορία των Overwatch 2 και Diablo 4

1 εβδομάδα πριν.

Το ρεπορτάζ του Kotaku κάνει λόγο και για ακύρωση του Starcraft FPS.

Αλλαγή πλάνων φαίνεται πως είχαμε στο «στρατόπεδο» της Blizzard όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Kotaku η εταιρεία, αφήνει στην άκρη το Starcraft First Person Shooter – το οποίο και φέρεται να ετοίμαζε τα τελευταία δύο χρόνια – για να έχει περισσότερο προσωπικό διαθέσιμο για τα Overwatch 2 και Diablo 4!

Το άρθρο μάλιστα δεν αποκλείει οι δύο παραπάνω τίτλοι να είναι έτοιμοι το Νοέμβριο όταν και θα πραγματοποιηθεί η BlizzCon 2019. Μια από τις «πηγές» του Kotaku αναφέρει πως το sequel του Overwatch θα δώσει μεγάλη έμφαση στο PVE (player versus enviroment) χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Όσον αφορά το Diablo IV, δεν θα ήταν παράλογο να το δούμε σχετικά σύντομα. Η περσινή ανακοίνωση του Diablo mobile game προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από πολλούς παίκτες, οπότε ίσως ένα δυνατό sequel να είναι αυτό που χρειάζονται για να… «συγχωρήσουν» την εταιρεία.

Περιττό να αναφέρουμε πως τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένο, με την ίδια τη Blizzard μάλιστα να δηλώνει πως δεν θα δώσει καμία απάντηση σχετικά με μη ανακοινωμένα projects. Προς το παρόν λοιπόν, υπομονή.

Πηγή: kotaku.com

Comments

Scroll To Top