Βερολίνο, Μαδρίτη και Παρίσι οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα

4 εβδομάδες πριν.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρόγραμμα των φετινών Worlds.

Όχι σε μια, όχι σε δύο αλλά σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα διεξαχθεί το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends. Το play-in stage θα πραγματοποιηθεί στο LEC Studio του Βερολίνου (2-5 και 7-8 Οκτωβρίου) και θα λάβουν μέρος 12 ομάδες. Αυτές θα προκύψουν μετά το τέλος του summer season στα διεθνή πρωταθλήματα και θα είναι οι παρακάτω:

Οι νικήτριες των CBLOL (Βραζιλία), LCL (Ρωσία), LJL (Ιαπωνία), LLA (Λατινική Αμερική), OPL (Αυστραλία), TCL (Τουρκία), VCS (Βιετνάμ) και LST (Νοτιοανατολική Ασία). Οι τρίτες ομάδες από LCK (Νότια Κορέα),  LCS (Βόρεια Αμερική),  LEC (Ευρώπη), LMS (Κινεζική Ταϊπέι) καθώς και η 2η του VCS (Βιετνάμ).

Oι τέσσερις κορυφαίες ομάδες από τις παραπάνω θα πάρουν το «εισιτήριο» για το main event και συγκεκριμένα τη φάση των ομίλων. Το group stage – 12 με 15 και 17 με 20 Οκτωβρίου – θα λάβει χώρα στο Verti Music Hall. Εκεί περνάνε αυτόματα οι 2 πρώτοι από LEC, LCS, LCK, LMS, οι 3 πρώτοι από το LPL και η πρωταθλήτρια του VCS.

Με το τέλος της πρώτης φάσης, μεταφερόμαστε στη Μαδρίτη και το Palacio Vistalegre. Στις 26 και 27 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, ενώ στις 2 και 3 Νοεμβρίου οι ημιτελικοί. Η αυλαία θα πέσει μια εβδομάδα αργότερα (10/11) στο AccorHotels Arena του Παρισιού με τον μεγάλο τελικό.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: nexus.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top