Αν υπήρχε έστω ένας που αμφέβαλε πως οι ομάδες του LEC είναι ανώτερες από εκείνες του LCS, μετά και το τέλος του Rift Rivals μάλλον γνωρίζει πως η “ψαλίδα” άνοιξε για τα καλά. Η Team Liquid έκανε φιλότιμες προσπάθειες, όμως Origen, Fnatic και G2 Esports κυριάρχησαν απόλυτα στο Λος Άντζελες.
Συνολικά 13 games παίχτηκαν από τα οποία μόλις 4 κατόρθωσαν να κερδίσουν ομάδες από τη Βόρεια Αμερική. Στο πλαίσιο της τελευταίας μέρας και του ιδιαίτερου Best of 5, η Ευρώπη νίκησε με 3-1 και σε συνδυασμό με το 6-3 των ομίλων έκλεισε το event με 9-4.
🏆 We are the #RiftRivals2019 Champions! 🏆@FNATIC @Origengg @G2esports pic.twitter.com/MFwdjqxLfI
— LEC (@LEC) 29 Ιουνίου 2019
Η Fnatic ήταν η ομάδα με την καλύτερη επίδοση (4-1), με την Origen να έχει 3-1 και την G2 Esports 2-2. Aπό το αμερικανικό…. “ναυάγιο” διασώθηκε μόνο η Team Liquid (3-1), με την Team SoloMid να τερματίζει με 1-4 και την Cloud9 με 0-4. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά μέσα στους επόμενους μήνες για να είναι ανταγωνιστικό το NA region στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Πηγή: twitter.com
Comments