Πρώτη ματιά στο ranked mode του Teamfight Tactics

2 εβδομάδες πριν.

Έγιναν γνωστές αρκετές λεπτομέρειες σχετικά το competitive queue.

Η άφιξη του Patch 9.14 στο League of Legends θα σημάνει και την έναρξης της πρώτης ranked season του Teamfight Tactics. Για τον λόγο αυτό, οι developers του δημοφιλούς auto-battler αποφάσισαν να μας δώσουν μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα κατάταξης του TFT.

Tα divisions και τα tiers θα είναι ίδια με εκείνα που συναντάμε όλα τα χρόνια στο Summoner’s Rift. Οι παίκτες μετά από τα placement matches οι παίκτες θα δουν ποιο είναι το rank από το οποίο θα ξεκινήσουν τη σεζόν. Για να μαζέψετε LP ώστε να σκαρφαλώσετε στο ladder θα πρέπει να τερματίσετε στις θέσεις 1 έως 4 (Όσο πιο ψηλά τόσο περισσότεροι οι πόντοι).

Εάν δεν καταφέρετε να μπείτε στην 4αδα χάνετε το game καθώς και LP και αν τερματίσετε τελευταίοι σας αφαιρούνται ακόμα περισσότεροι πόντοι. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως δεν υπάρχουν promotion series, αφού μόλις φτάνετε τους 100 LP ανεβαίνετε αυτόματα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και όταν θα έχετε 0 βαθμούς, αφού με την πρώτη σας ήττα θα υποβιβαστείτε. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την σχετική ανακοίνωση των ανθρώπων της Riot Games.

Πηγή: nexus.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top