Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Σωκράτη “SomiTequila” Μιχαηλίδη στο Masters Tour 2019 Seoul, καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο top 20. Ο Έλληνας παίκτης έκλεισε εντυπωσιακά την πρώτη μέρα (6-1) και χρειαζόταν 4 νίκες στις επόμενες 5 αναμετρήσεις για να βρεθεί στο top 8.
Το φινάλε της day 2 τον βρήκε στο 9-3 με τα tiebreakers του να μην είναι τα ιδανικά ώστε να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η 20η θέση θα αποφέρει στον παίκτη της Team Phantasma 3.500$.
Finished Seoul Masters with 9-3 score, tiebrakers were not good enough for me to qualify but im happy for my performance and the privilege to not play those shitty qualifiers anymore!
— SomiTequila @MastersTourSeoul (@SomiTequila) 17 Αυγούστου 2019
Όσον αφορά το deck που επέλεξε δεν ήταν άλλο από το Combo Priest το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Η χώρα μας είχε συνολικά οκτώ εκπροσώπους στη Νότια Κορέα. Ακολουθούν τα ονόματα των Ελλήνων παικτών με τη σειρά με την οποία τερμάτισαν.
75. Dethelor 7-5
128. Avelline 6-6
183. Darkbeef 3-4
219. GrJim 2-4
279. Cursed 1-4
317. Pain 0-4
327. Fenomeno 0-3
Πηγή: liquipedia.net
Comments