Διανύουμε ένα ακόμα off season και για ακόμα μια φορά ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα είναι αυτό του Κωνσταντίνου “Forg1ven” Τζωρτζίου. Ο Έλληνας marksman – που αγωνίστηκε τελευταία φορά στο EU Masters Spring 2018 με την Οrigen – φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Schalke.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ESPN, 27χρονος παίκτης υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα και θα επιστρέψει στα μεγάλα “σαλόνια” του ευρωπαϊκού League of Legends μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ως τώρα βέβαια ούτε ο ίδιος ο Forg1ven, ούτε η γερμανική ομάδα έχουν επιβεβαιώσει το δημοσίευμα.
Sources: @S04Esports are signing @FORG1VENGRE, who will return to pro play after the completion of his military service. The team has also extended @OdoamneLoL.https://t.co/zd6ADhoLDN
— Jacob Wolf (@JacobWolf) 19 Νοεμβρίου 2019
Τα καλά νέα για όσους θέλουν να δούν τον Έλληνα άσο στο LEC, είναι πως στην τρέχουσα off season το ESPN δεν έχει πέσει έξω σε τίποτα. Βέβαια για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Προς το παρόν μπορούμε να ελπίζουμε.
Πηγή: www.espn.com
Comments