Το ντεμπούτο του στο LCS έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Mads “Broxah” Brock-Pedersen. Ο jungler της Team Liquid αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα στην ήττα απέναντι στους Immortals, όμως περίπου 24 ώρες μετά ακολούθησε η επικράτηση απέναντι στην Counter Logic Gaming.
Ο Δανός παίκτης – που είχαμε να τον δούμε εν δράσει από τις 26/10/2019 – έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο LCS και λίγες ώρες αργότερα πέτυχε και την πρώτη του νίκη. Το 3-5 δεν είναι ιδανικό για την μέχρι πέρσι κυρίαρχη στο region Team Liquid όμως η άφιξη του Broxah ίσως αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.
Στην κορυφή παραμένει η Cloud9 η οποία κέρδισε την Team SoloMid και διεύρυνε το αήττητο σερί της στους επτά αγώνες. Απόψε αντιμετωπίζει την Evil Geniuses στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 4ης εβδομάδας του LCS.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα
Σάββατο 15/02
Team Liquid-Immortals 0-1
Cloud9-Team SoloMid 1-0
Golden Guardians-CLG 1-0
100 Thieves-Dignitas 0-1
Kυριακή 16/02
Dignitas-Golden Guardians 0-1
CLG-Team Liquid 0-1
Team SoloMid-FlyQuest 0-1
Immortals-Evil Geniuses 0-1
Δευτέρα 17/02
FlyQuest-100 Thieves
Evil Geniuses-Cloud9
Comments