Στα νοκ-άουτ του Play-in stage σταμάτησε η πορεία της Intrepid Fox στο European Masters Spring 2020. Παρόλο που η Team GamerLegion θεωρούταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ζευγάρι, η ελληνική ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, όμως γνώρισε την ήττα με 2-0.
Στην γερμανική ομάδα αγωνίζεται και ο Petter “Hjarnan” Freyschuss, που έχει αγωνιστεί σε δεκάδες αναμετρήσεις του EU LCS/LEC αλλά και σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Το 2018 μάλιστα έφτασε ως το top 4 των Worlds αγωνιζόμενος με τη φανέλα της G2 Esports.
Οι άλλες τρεις ομάδες που προκρίθηκαν στο main event είναι οι K1CK Neosurf, eSuba και Defusekids. H δράση ξαναξεκινά στις 22 Απριλίου και ελπίζουμε να δούμε τον Πρόδρομο “Pretty” Κεβεζιτίδη να φτάνει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Comments