H Riot Games ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την εταιρία Getty Images. Η σύμπραξη των δύο κολοσσών έχει ως στόχο την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των μεγάλων events της Riot όπως τα Worlds, το MSI και άλλα.
Η συνεργασία τους θα ξεκινήσει άμεσα με τα επερχόμενα Worlds του 2020 στη Σαγκάη. Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι τέσσερα έτη με τις δύο εταιρίες να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους αν μείνουν ευχαριστημένες.
Η Getty Images θα κυκλοφορήσει μία συλλογή με παλιές φωτογραφίες σχετικές με το League of Legends αφού και επίσημα η συνεργασία της Riot με την προηγούμενη εταιρία φωτογραφίας Flickr έχει ολοκληρωθεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Getty Images έχει πλούσιο βιογραφικό και σπουδαίες συνεργασίες. Οι μεγαλύτερες εξ αυτών το Fifa, το NBA, η UEFA, το NHL και το NCAA.
Πηγή: dotesports.com
Comments