Ο πολύπειρος marksman Zachary “Sneaky” Scuderi παραδέχτηκε πως θέλει να επιστρέψει στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends λίγους μήνες μετά από την Cloud9. Μετά από πολλά χρόνια με τα χρώματα της C9, ο 26χρονος αποτέλεσε παρελθόν με τον Jesper “Zven” Svenningsen να παίρνει τη θέση του και να οδηγεί την ομάδα στον πρώτο της τίτλο μετά από σχεδόν έξι χρόνια.

Μετά από ένα μεγάλο break και αφοσίωση στο streaming, ο 26χρονος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της επιστροφής του, τονίζοντας πως πραγματοποιηθεί μόνο αν υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες και μόνο αν δεχτεί πρόταση από κάποια ομάδα που κρίνει αυτός άξια.
“Νομίζω πως θα ψάχνω πιο ενεργά από την επόμενη χρονιά, για κάποια επαγγελματική ευκαιρία. Εάν δεν βρω την σωστή, τότε δεν θα επιστρέψω”, ήταν τα λόγια του Sneaky. Ελπίζουμε πως θα βρεθεί κάποια σωστή ομάδα να υποστηρίξει τις προθέσεις και τον επαγγελματικό ζήλο του Sneaky ώστε να μπορέσουμε και εμείς να τον ξαναδούμε να παίζει.
Πηγή: www.dexerto.com
Comments