Ο streamer της CLG στο League of Legends, ‘Rush’ θα ξεκινήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Κορέα μετά το τέλος της season 10, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο τελευταίο του stream.
‘Αυτός θα είναι κυριολεκτικά ο τελευταίος μου μήνας στο League of Legends’, είπε ο Rush. ‘Θα συνεχίσω να παίζω για μία εβδομάδα ώστε να ενημερώσω όλον τον κόσμο ότι φεύγω… Έπειτα θα σταματήσω το stream για να ενταχθώ στον στρατό’.
Επειδή ο Rush είναι 27 ετών, θα πρέπει να υπηρετήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το ανώτατο ηλικιακό όριο στην Κορέα είναι τα 28 χρόνια, ενώ κάποιος μπορεί να μπει μόλις κλείσει τα 18. Η διάρκεια του service εξαρτάται από τον τομέα που θα υπηρετήσει κάποιος και μπορεί να είναι από 18 μέχρι 21 μήνες.
Ο Rush, υπήρξε pro για 5 χρόνια ξεκινώντας από τους LMQ, ενώ η καριέρα του έκλεισε στους Echo Fox. Από τότε εργάζεται ως streamer στην CLG και χιλιάδες άνθρωποι τον παρακολουθούν.
Πηγή: dotesports.com
Comments