Φωτογραφία Among Us, από Dot Esports
Για δεύτερο σερί μήνα, το Among Us είναι το most downloaded mobile game παγκοσμίως, σύμφωνα με την εταιρία αναλύσεων Sensor Tower.
Το παιχνίδι το κατέβασαν περίπου 75 εκατομμύρια φορές τον Οκτώβριο ενώ το 15% επί του συνόλου προέρχεται από την Ινδία. Η Αμερική αποτελεί το 11.6% ενώ το παιχνίδι ήταν κορυφαίο σε downloads και στο Google Play Store αλλά και στο Apple’s App Store
Η διαφορά του με το δεύτερο παιχνίδι ήταν μεγάλη μιας και το Subway Surfers είχε 19.8 εκατομμύρια. Πολλά downloads είχαν επίσης τα Join Clash 3D, Garena Free Fire και Genshin Impact. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα έσοδα τα είχε το Genshin Impact με 239 εκατομμύρια δολάρια να μπαίνουν στα ταμεία της εταιρίας.
Ακόμη και με αυτά τα τρελά νούμερα του Οκτωβρίου, το Among Us είδε πτώση σε downloads σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Εκεί, μέτρησε 84 εκατομμύρια με την Αμερική να έχει το 23.2% του ποσοστού
Πηγή: dotesports.com
Comments