Η Riot έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τα cosmetics. Η εταιρία πήρε την απόφαση να επιστρέψει δύο ‘παλαιά’ skin line στο παιχνίδι.
Το Βραζιλιάνικο account της Riot Games, δημοσίευσε φωτογραφίες για τα νέα Marauder skin των Kled και Kalista, καθώς και τα νέα Warden skins για τους Quinn και Gragas, σημειώνοντας πως θα φτάσουν στον PBE σύντομα. Επίσης μετά από τις αποκαλύψεις, ένας rioter αποφάσισε να αποκαλύψει και το skin του Xin Zhao.
Novas skins chegando no PBE, clã! 😉
🗡️Kalista e Kled Saqueadores
🛡️ Quinn e Gragas Vigias pic.twitter.com/50M8C6TZJw— League of Legends Brasil (@LoLegendsBR) December 8, 2020
Τα Skin μοιάζουν όλα εξαιρετικά. Η Marauder σειρά έχει ως βάση το κόκκινο χρώμα το οποίο και γεμίζει όλο τον διάκοσμο. Από την άλλη, η Warden σειρά κατακλύεται από έναν τόνο χρυσού και μπλέ. Κατά την γνώμη μας είναι άξια αγοράς. Τέλος για όσους περιμένετε να μάθετε ημερομηνίες..δεν υπάρχουν καλά νέα, καθώς δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμη.
Φωτογραφίες από: Dexerto.com
Πηγή: dotesports.com
Comments