Στο κανάλι του WarriorLady στο Youtube ανέβηκε ένα βίντεο αφιέρωμα στην φετινή του πορεία, αυτή που μετά απο τρία χρόνια τον ανέβασε και πάλι στον … θρόνο.
Ο WarriorLady είναι από τους λίγους βετεράνους της σκηνής που δηλώνει ακόμη παρών. Ενώ στα ντουζένια του έπαιρνε τον ένα τίτλο μετά τον άλλο τα τελευταία χρόνια έβρισκε συνεχώς εμπόδια. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που έχει συνηθίσει την πρώτη θέση να μην μπορεί να δει πρωτάθλημα.
Για αυτό φέτος, αποφάσισε πως είναι η χρονιά του. Έκανε ένα εκπληκτικό split, δίκασε με τα αγαπημένα του Champions: Fiora, Ornn, Karma και φυσικά δεν έλειπαν τα αγαπημένα του backdoors.
Το βίντεο με τα highlights του αποτυπώνει το Playstyle του με τα καλύτερα plays που έγιναν. Συνεχόμενα 1v1, ultis που γυρνάντε teamfights και τρομερά mechanics είναι πολλά που θα δείτε.
Πηγή: www.youtube.com
Comments