Warzone Season 3 Nuke Event: Πότε ξεκινάει και πως να το παρακολουθήσετε

3 εβδομάδες πριν.

Έ-ε-έρχεται!

Το τεράστιο operation που ακούει στο όνομα Rapid Sunder, θα αποτελέσει ένα εκ των μεγαλυτέρων γεγονότων στο Warzone, και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της 3ης σεζόν του γνωστού battle roayale τίτλου.

Κάνοντας μια αναδρομή, θα δούμε πως όλο αυτό δεν είναι τυχαίο. Βλέποντας λίγο πιο πίσω στο παιχνίδι, θα δούμε εισβολή απο zombies μέχρι και κατοχή  ολόκληρων περιοχών από ραδιενέργεια. Όλα αυτά αποτέλεσαν τους προπομπούς της επερχόμενης καταστροφής που μέλλει να δούμε.

Τι είναι το Warzone Nuke Event?

Η κύρια περιγραφή του υπό συζήτηση event από το S3 Blog Post λέει: “Η κατάσταση στον Verdansk, έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο. Φαίνεται πως η κατάσταση έχει γίνει αρκετά επικύνδυνη, ακόμα και για έναν tier 1 operator. Μήπως πλησιάζει κάποια πυρκαγιά; Η απάντηση είναι ακόμη άγνωστη, αν και προτείνεται να καθαρίσετε το πρόγραμμα σας για αυτή τη βδομάδα και να ετοιμαστείτε για ένα crescendo χάους μέσα στο Warzone. Απλά να θυμάστε πως μπορείτε να παίξετε το operation Rapid Sunder από τις 21 του μηνός και έπειτα.”

Παγκόσμιες ώρες έναρξης του Event

  • 12:00 PM PT
  • 2:00 PM CT
  • 3:00 PM ET
  • 8:00 PM BST (UK)
  • 9:00 PM CEST (Europe)
  • 5:00 AM AEST (Australia – April 22)

Πέραν αυτού, βάσει των post που έχουν γίνει, φημολογείται πως θα υπάρχουν αρκετές κορυφώσεις στο εν λόγω event, με διάφορα event να λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές ώρες.

Το εν λόγω event, μπορείτε κάλλιστα να το απολαύσετε εν μέσω κάποιου stream. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία όμως, θα σας προτείναμε να μπείτε με το squad σας και να το ζήσετε οι ίδιοι. Όσον αφορά την τοποθεσία, δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα, αλλά εάν βασιστούμε σε κάποιες ενδείξεις, το πιο πιθανό είναι ότι το event θα λάβει χώρα στο ‘Dam’.

Τέλος, η Activision, έστειλε δέματα στους content creators τα οποία είχαν μέσα ένα κράνος το οποίο έλεγε επάνω “VERDANSK Dam” το οποίο συνοδευόταν από μια πινακίδα από ένα πρόσωπο το οποίο φοράει ένα gas mask. Πέραν αυτού, στο ίδιο πακέτο υπήρχε και ένα γράμμα στο οποίο αναγραφόταν ” Once the hostiles reach here, we levee a guess that Verdansk is all but gone to the damned.”

Φωτογραφίες από: Dexerto.com

Πηγή: www.dexerto.com

Comments

Αυτός ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί Μπισκότα (Cookies)

Τα Cookies είναι αρχεία τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και μας βοηθάνε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.Τα Cookies μας είναι απόλυτα ασφαλή.

Καθώς και Cookies προερχόμενα απο τρίτες σελίδες, όπως Google Analytics, Facebook και Twitter, για ανάλυση των προτιμήσεων σας στο περιεχομένο της Ιστοσελίδας μας και για τα Comments σας, για να σας παρέχουμε περισσότερο και καλύτερο υλικο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

x
Scroll To Top